RoulettePump

Tekniske krav:

For å bruke nettstedet Babilani trenger du en relativt moderne nettleser (som for eksempel Firefox, Safari, Opera eller Internet Explorer). Nettleseren må være konfigurert til å støtte Javascript (det gjør alle nye nettlesere automatisk, hvis du ikke selv har gått inn i konfigurasjonen og spesifikt slått av Javascript).

Du trenger også en oppdatert versjon av en 'plugin' som heter Flash (en meget vanlig utvidelse av nettleserens funksjonalitet). Denne utvidelsen kommer med de fleste nettlesere - eller så vil den installere seg selv første gang du kommer til en side med flash.

Liste over ting som må være i orden:

Bortsett fra punktene på listen over, er det ingen spesielle krav til programvare. Det er fint med et sett høytalere, men ingen nødvendighet. Noen av simuleringene vil gå langsomt på eldre datamaskiner, så prøv deg frem. Og sitter du på en dårlig forbindelse, er det kanskje best å unngå video-snuttene som er lagt ut.

Babilani er laget med flere ruter å velge mellom. Enten kan du begynne på begynnelsen og arbeide deg gjennom fragmenter av fortellinger, tallrebuser, oppgaver og simuleringer. Eller så kan du velge fra listene over spill / simuleringer og øve en bestemt ferdighet. De fleste aktivitetene er laget med varierende vanskelighetsgrad. De begynner enkelt, men for hvert riktig svar, øker vanskelighetsgraden, slik at du hele tiden kan jobbe på et nivå som passer din ferdighet.